Tarot Evolutiu

El Tarot és una eina molt poderosa d’autoconeixement que ens permet d’augmentar el nostre nivell de consciència. Els símbols que l’integren tenen una gran força arquetípica que ressonen amb tu al consultar-lo.

No l’uso en el seu vessant predictiu; això implicaria posar la solució fora del teu abast i creure que existeix un destí prefixat i inamovible on no hi pots intervenir. Seria perpetuar-te en el victimisme.

La meva proposta és la d’Acompanyant amb el Tarot. Només existeix el present i dependrà de les decisions que tu prenguis ara, el que pugui esdevenir més endavant.

T’acompanyo a observar sense filtres ni judicis el joc de forces i sincronicitats que interactuen en la situació consultada i veure-la des d’una nova perspectiva.

Un cop concretat el motiu de consulta, i ja amb les cartes damunt la taula, es genera un diàleg entre tu i jo a mesura que les anem girant. Cada arcà descobert és una part del teu inconscient que se’t torna conscient. Dones l’oportunitat al teu inconscient de parlar-te directament. Informació que no sabies que tenies i que et mostra una via per a transcendir la situació.

Passes del neguit a comprendre la naturalesa del bloqueig i quin grau de responsabilitat tens en la situació. Deixes de ser passiu; esdevens el subjecte actiu. T’apoderes.

Per exemple; una persona que vol saber si tindrà parella aviat. La pregunta denota que vol una parella, però ara no la té. Per què? Sens dubte cal reformular la pregunta. Què fa, que ara no tinguis parella? El Tarot aleshores et mostra on hi ha el bloqueig i què cal integrar per a no obstaculitzar l’arribada d’una parella.

El Tarot suggereix i aconsella. Tu portes sempre, i en tot moment, les regnes de la teva vida. El camí a seguir només depèn de tu; aquí rau el teu creixement personal i espiritual.

La sessió pot ser tant presencial, a Barcelona, Granollers o Olius (Solsonès), com online (Skype/Zoom). La consulta és d’1 hora i mitja i el preu és de 80€.

Les consultes són individuals i confidencials.

Contacta’m per a qualsevol aclariment o dubte.

Utilitzo el mètode de doble lectura de l’Escola Internacional de Tarot de Marsella Le·Mat de la qual soc professor d’Interpretació, Simbolisme i Psicoteràpia amb Tarot.

{

El viatge a través del Tarot

és bàsicament

un viatge a la nostra pròpia profunditat.

– Sallie Nichols

correu electrònic

xarxes socials