Tarot Evolutiu

El Tarot és una eina molt poderosa d’autoconeixement que ens permet d’augmentar el nostre nivell de consciència. Els símbols que l’integren tenen una gran força arquetípica que ressonen amb tu al consultar-lo.

La meva proposta és la d’acompanyar-te amb el Tarot. Només existeix el present i dependrà de les decisions que tu prenguis ara, el que pugui esdevenir més endavant.

Un cop concretat el motiu de consulta, i ja amb les cartes damunt la taula, es genera un diàleg entre tu i jo a mesura que les anem girant. Cada arcà descobert és una part del teu inconscient que se’t torna conscient. Dones l’oportunitat al teu inconscient de parlar-te directament. Informació que no sabies que tenies i que et mostra una via per a transcendir la situació.

Per exemple; una persona vol saber si tindrà parella aviat. La pregunta denota que vol una parella, però ara no la té. Per què si nosaltres creem la nostra realitat? Sens dubte cal reformular la pregunta. Què fa, que ara no tinguis parella? El Tarot aleshores et mostra on hi ha el bloqueig i què cal integrar per a no obstaculitzar l’arribada d’una parella.

El Tarot et suggereix i t’aconsella, però ets tu qui decidirà què fer amb la nova informació. El camí a seguir només depèn de tu; aquí rau el teu creixement personal i espiritual.

 

Vull una sessió;

  • La sessió pot ser tant presencial a Barcelona com a distància (Skype/Zoom).
  • Dura al voltant d’1 hora i mitja.
  • El preu és de 80€.
  • Les consultes són individuals i confidencials.

Contacta’m aquí.

Utilitzo el mètode de doble lectura de l’Escola Le·Mat de la qual soc professor d’Interpretació, Simbolisme i Psicoteràpia.

{

El viatge a través del Tarot

és bàsicament

un viatge a la nostra pròpia profunditat.

– Sallie Nichols

correu electrònic

xarxes socials