Qui sóc

Hola; em dic Jaume;

Acompanyant en Bioneuroemoció, Professor de l’Escola Internacional de Tarot de Marsella Le·Mat, Astròleg, Licensed Practitioner en PNL i practicant d’Un Curso de Milagros.

T’acompanyo a prendre consciència del per a què de les situacions i bloquejos a la teva vida.

Geògraf de formació; ja de ben petit m’interessava conèixer el món que m’envoltava. Fascinat per la història, la mitologia i el simbolisme, creia que entenent el món aconseguiria respondre les moltes preguntes que em feia. Amb el viatge extern no anem gaire lluny; me n’adono el 2016 tot visitant l’Acròpolis l’endemà d’haver fet la marató d’Atenes.

M’agrada pensar que fou Atenea, la deessa grega de la saviesa, qui va xiuxiuejar-me a l’orella que la medalla de finisher que jo lluïa orgullós penjada al coll era una ofrena que no la impressionava gens, però que en canvi, sí valoraria que acceptés el repte de conèixer-me realment a mi mateix.

Volem veure el món, però ens oblidem de mirar-nos a nosaltres mateixos. Tot rau en el viatge interior, el que de debò ens connecta amb la nostra essència. “Roda el món i torna al Born”; torna a casa, torna a tu. A fora només trobem el mirall del nostre món interior.

D’ençà d’Atenes, la meva visió de l’espiritualitat ha esdevingut molt pràctica. Estem en aquest món físic per a experimentar i gaudir-lo. Tothom mereix una bona qualitat de vida, i per aconseguir-la és imprescindible la nostra coherència emocional, material i espiritual.

Vibrar alt, que en diuen. Com? Comprenent que tot el que experimentem en la vida no és per casualitat, sempre hi ha una lliçó a aprendre. Cal dur a la pràctica, integrar, reconnectar-nos amb els ensenyaments ancestrals oblidats.

T’ofereixo diferents eines per a prendre’n consciència. Mira-te-les, i si n’hi ha una que et ressona en especial, aquesta és amb quina acompanyar-te quan tu ho sentis.

Conscient de què no puc acompanyar ningú a un lloc on prèviament jo no hagi experimentat; t’ofereixo el meu compromís constant en el meu autoconeixement com la millor garantia.

 

BIONEUROEMOCIÓN®

  • Màster en Bioneuroemoción® per l’Enric Corbera Institute i la Universidad Iberoamericana de Torreón (2021)
  • Diplomat en Bioneuroemoción® per l’Enric Corbera Institute i la Universidad Iberoamericana de Torreón (2017

 

TAROT

  • Professor en Psicoteràpia i Tarot per l’Escuela Internacional de Tarot de Marsella Le·Mat (2021)
  • Professor en Simbologia i Interpretació per l’Escuela Internacional de Tarot de Marsella Le·Mat (2021)

 

ASTROLOGIA

  • Formació Astrològica a l’Escuela de Astrología, Simbología, Psicología y Espiritualidad para el Desarrollo del Ser (2018 > 2020)

 

PNL 

  • PNL · Lincensed Practitioner of Neuro-Linguistic Programming® pel Talent Institut (2019)
  • PNL aplicada a la Bioneuroemoción® per l’Enric Corbera Institute i la Universidad Nacional del Nordeste (2018)

 

CONFERÈNCIES

 

Gràcies pel teu temps i la teva confiança.

Jaume Garrós i Badal.

{

Arrelat en l’inconscient

trobem les claus del nostre present.

– Jaume Garrós

correu electrònic

xarxes socials