Et Proposo

LES LLUNACIONS

Taller mensual de Lluna Nova

La Lluna Nova és la conjunció de la Lluna i el Sol al cel. El satèl·lit natural de la Terra no el veiem al cel, sembla haver desaparegut, però ens mostra la seva cara no visible perquè la que està il·luminada està totalment encarada al Sol.

L’energia femenia lunar és complement receptiva a l’energia masculina simbolitzada pel Sol. Moment en qué s’inicia un cicle fèrtil de 28 dies en qué la Lluna creixerà fins la seva plenitud al cel per a tornar-se invisible altre cop i recomençar un nou cicle.

De la mà de Núria Picola i jo mateix et proposem de connectar amb aquesta energia per a sembrar intencions conscients per a cada cicle lunar, cada mes en un signe diferent del zodiac, i observar com es van materialitzant en la teva vida. T’acompanyem en el teu compromís personal.

Amb la teva Carta Natal observem on se’t dona cada llunació, en quina casa (àrea d’experiència), per alinear el cicle lunar amb la temàtica de la casa astrològica.

Fem aquesta sembra conscient 3 dies després de la Lluna Nova, just quan la Lluna se’ns torna a fer visible com un petit somriure de complicitat entre el cel i tu.

PROPERS TALLERS

LLUNA NOVA A SAGITARI

Dilluns 28 de Novembre a les 19h · Hora Barcelona

LLUNA NOVA A CAPRICORN

Dimarts 27 de Desembre a les 19h · Hora Barcelona

Online via ZOOM

30€/persona (Impostos inclosos)

correu electrònic

xarxes socials