Un Curs en Miracles


Un Curs en Miracles és un llibre metafísic i farcit d’analogies. Partint de la visió dual del món on estem instal·lats, apel·la la nostra ment per a què observem la realitat amb una nova mirada. És un mètode de transformació del pensament. Espiritualitat pràctica.

Entenc el Curs com un tractat magistral de psicologia transpersonal amb una voluntat eminentment pràctica. Una proposta per a l’autoindagació que posa l’èmfasi en les resistències egoístiques (de l’ego, de la nostra personalitat).

Un Miracle és una presa de consciència; és a dir comprendre el “per a què” de qualsevol cosa. Des de la relació amb una altra persona o el fet d’experimentar una situació concreta.

No existeix res més a part d’un mateix. Tot el que percebem a través dels sentits és una projecció nostra. Per a què? Per a aprendre que som molt més del que creiem ser o del que ens han dit que som o hem de ser… El nostre ego ens empetiteix i ens empresona en aquest món material de formes, volent-nos infeliços i allunyant-nos del que realment som; Amor.

La Consciència d’Unitat, que tot està unit per la Ment, és la base espiritual que uneix les tres eines que t’ofereixo—Bioneuroemoció, Tarot terapèutic, Astrologia psicològica— i que dona sentit a la meva tasca d’acompanyant. L’objectiu és el mateix; la presa de consciència. Varia només l’eina amb la que assolir-la, la que tu et ressoni.

Pots llegir el Curs (en castellà) en aquest enllaç.

{

Un món sense significat engendra temor.

 

– UCDM L-13

correu electrònic

xarxes socials