Bioneuroemoció

La Bioneuroemoció és un mètode que persegueix el benestar emocional i contribueix a fomentar la salut des d’un punt de vista biopsicosocial.

Mitjançant el desenvolupament de l’autoconsciència, la Bioneuroemoció contribueix a que comprenguis l’origen de les teves experiències emocionals i dels teus conflictes, aportant-te recursos que et permetin gestionar-los amb més apoderament i responsabilitat.

  • Propicia el teu canvi de percepció sobre els conflictes que et generen estrès. 
  • Gestiona l’impacte que les emocions tenen sobre la teva salut.
  • Potencia les teves habilitats de gestió emocional per tal de millorar el teu benestar personal. 
  • Comprens la influència de la història familiar en les teves problemàtiques actuals i les teves relacions interpersonals.

El nostre inconscient sempre s’està comunicant amb nosaltres. Ho fa mitjançant les emocions que a l’interactuar amb les nostres creences i la nostra percepció dona com a resultat una manera molt concreta de viure la vida i experimentar les relacions interpersonals i el nostre cos. Els pensaments, les creences i les emocions incideixen en la nostra qualitat de vida.

Sense adonar-te, apliques patrons emocionals que si bé en un moment van ser-te útils, ara els pots viure com autèntics autosabotatges. Són senyals dels llasts emocionals per resoldre. Al fer-los conscients; t’alliberes.

L’objectiu principal d’una sessió en Bioneuroemoció és prendre consciència dels programes inconscients (personals, familiars, laborals, culturals…) que condicionen la teva vida i la percepció del teu entorn.

Mitjançant un diàleg guiat, t’acompanyo a explorar plegats l’origen del conflicte emocional.

 

Vull un acompanyament;

  • L’acompanyament pot ser tant presencial a Barcelona com a distància (Skype/Zoom).
  • Dura al voltant d’1 hora i mitja.
  • El preu de la sessió és de 80€.

Contacta’m aquí.

La Bioneuroemoción® no és una teràpia o tractament. És una forma de percebre el món complementària a d’altres disciplines.

{

Tu no pots canviar la situació,

sí que pots triar com viure-la.

 

– Enric Corbera

correu electrònic

xarxes socials