Bioneuroemoción®


La Bioneuroemoción® és un mètode que persegueix el benestar emocional. Una manera molt eficient i directa de comprendre el per a què experimentem i repetim situacions en la nostra vida. Una nova manera d’entendre els nostres problemes des de la relació inseparable entre cos, ment i emocions.

El nostre inconscient sempre s’està comunicant amb nosaltres. Ho fa mitjançant les emocions que a l’interactuar amb les nostres creences i la nostra percepció dona com a resultat una manera molt concreta de viure la vida i experimentar les relacions interpersonals i el nostre cos. Els pensaments, les creences i les emocions influeixen en la qualitat de vida.

Sense adonar-te, apliques patrons emocionals que si bé en un moment van ser-te útils, ara els vius com autèntics autosabotatges. Són avisos de que hi ha llasts emocionals per resoldre. Al fer-los conscients; t’alliberes.

L’objectiu principal d’una sessió en Bioneuroemoción® és prendre consciència dels programes inconscients (personals, familiars, laborals, culturals…) que condicionen la teva vida i la percepció del teu entorn.

Mitjançant un diàleg guiat, t’acompanyo a explorar plegats l’origen del conflicte emocional. Fer conscient la informació inconscient; que no sabies que sabies. L’element principal de treball és el canvi de percepció i la comprensió de la informació transmesa per la nostra cultura i la nostra família, amb l’objectiu d’aconseguir un major benestar emocional.

L’acompanyament pot ser tant presencial, a Barcelona o Olius (Solsonès), com a distància (Skype/Zoom). Dura al voltant d’1 hora i mitja. El preu de la sessió és de 80€.

Contacta’m per a qualsevol aclariment o dubte.

La Bioneuroemoció no és una teràpia o tractament. És una forma de percebre el món complementària a d’altres disciplines.

{

Tu no pots canviar la situació,

sí que pots triar com viure-la.

 

– Enric Corbera

correu electrònic

xarxes socials