Astrologia

La Humanitat sempre ha mirat el cel quan s’ha sentit perduda. Alçant la mirada el navegant sabia com arribar a bon port en mig de la mar i les caravanes del desert reconeixien el traçat de la ruta a seguir que la sorra els ocultava. A dalt, les estrelles il·luminen el camí en mig de la fosca de la nit a qui vulgui la seva orientació.

Com és a dalt és a baix. Les constel·lacions celestes i les sinapsis de les neurones del nostre cervell mostren la íntima interrelació entre nosaltres i l’Univers; entre el microcosmos i el macrocosmos.

L’Astrologia (astre + logos) és l’art de fer parlar els astres en base a aquesta correlació ancestral. L’Astrologia comprèn que cada astre del Sistema Solar conté un simbolisme, un arquetip, un significat que es reflecteix com un mirall en la psique de cadascú de nosaltres. Així en el cel com en la terra.

Entre totes les coses de l’Univers existeixen correspondències i patrons repetitius. Fent-nos-en conscients podem descobrir el que no coneixem. Som energia, i tota energia ressona i interactua en funció de la seva freqüència; de la nostra consciència.

Al néixer, amb la primera inspiració, quedem impregnats de l’energia del moment que ens acompanyarà durant tota la vida. La Carta Natal n’és la instantània. Els Trànsits Planetaris la dinamitzen i amb la Revolució Solar podem saber les grans tendències del proper any i quines àrees de la teva vida estaran més actives. Coneixent aquesta informació pots aprofitar-la per gaudir d’una vida més plena i conscient.

L’Astrologia no és una teràpia, però sí que és una experiència terapèutica.

 

Vull una consulta;

  • La consulta pot ser tant presencial a Barcelona com a distància (Zoom).
  • La consulta dura unes 2 hores.
  • El preu és de 80€. Carta Natal · Revolució Solar · Sinastria.
  • Per alçar la Carta Natal ens cal el lloc, la data i l’hora de naixement.
  • En cas de Sinastria la sessió és en parella i cal una sessió individual prèvia de Carta Natal per a cadascú.

Contacta’m aquí.

{

Si vols entendre l’Univers,

pensa en energia, freqüència i vibració.

 

– Nikola Tesla

correu electrònic

xarxes socials